Dan HAK-a obilježen svečanom sjednicom Upravnog odbora i dodjelom godišnjih nagrada

Objavljeno: 6.6.2014.

U sjedištu Hrvatskog autokluba u Zagrebu, u petak 6. lipnja, svečanom sjednicom Upravnog odbora i dodjelom godišnjih nagrada obilježen je Dan Hrvatskog autokluba.

Brojnim uzvanicima uvodno se obratio Predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek: „Danas obilježavamo 108 godina HAK-a. Mijenjali su se sustavi i države, ali HAK je opstao i razvijao se tijekom svih ovih godina da bi danas bio na najvišem stupnju svoga razvoja. U proteklih godinu dana obnovili smo flotu vozila, naši mehaničari ostvaruju europski standard u pomoći na cesti i za pola sata su na mjestu nesreće. Želimo i dalje unaprjeđivati kvalitetu naše usluga kroz edukaciju naših djelatnika koji su na raspolaganju 24 sata dnevno bez obzira na vremenske uvjete kroz cijelu godinu. HAK će u sljedećem razdoblju dodatno podići standarde jer negdje nema autoklubova i tamo moramo djelovati. Sada se rade baze u Zadru i Vukovaru, nakon kojih slijedi Gospić i Dubrovnik, turistički grad gdje trenutno nema autokluba a bazama bismo u cijelosti bi pokrili obalni dio koji bi bio u službi turizma i sigurnosti“ rekao je Predsjednik Tušek.

„Današnjom svečanošću nagrađujemo one koji su u proteklih godinu dana posebno zaslužni za razvoj Hrvatskog autokluba i ostvarivanje naših temeljnih ciljeva i aktivnosti. Svojim radom i zalaganjem, idejama i preporukama, vi ste oni koji su u 2014. pomogli rastu i razvoju HAK-a“ kazao je g. Tušek.

U ime nagrađenih okupljenima se obratio g. Milan Odorčić, dobitnik HAK-ove nagrade za životno djelo, koji se pritom zahvalio Upravnom odboru HAK-a i istaknuo: “Ponosni smo što smo dio institucije koja je posebno bitna za turističku sliku Hrvatske, i koja i u ovim teškim gospodarskim vremenima uspijeva ostvarite uspješne poslovne rezultate“.

Repozitorij