Poziv AMK Maksimir vozačima

Pripremite automobile za jesensko-zimske uvjete

Objavljeno: 3.10.2014.

Jutarnje magle, slabija vidljivost i česte oborine ove su godine primorale vozače da puno ranije koriste svjetla za vožnju.

Kako zbog tehničke izvedbe automobila više nije moguće promijeniti pregorjele žaruljice na svim vozilima, a kazne za neispravna svjetla su dosta visoke, zagrebački Automoto klub Maksimir organizirao je besplatnu zamjenu žaruljica za sve vozače. Na dane 9., 10. i 11. listopada čak na devet mjesta u Zagrebu i oko Zagreba vozači će moći promijeniti neispravne žaruljice samo uz naplatu stvarne cijene žaruljica. Mjesta za zamjenu smještena su na glavnim pravcima od Dugog Sela do Susedgrada i od Podsljemena do Save, a popis autoservisa koji rade od 7.30 do 21 sat nalazi se na www.amk-maksimir.hr

AMK Maksimir organizirao je za članove, kao i građane koji to žele postati, unutarnje i vanjsko pranje automobila po promotivnim cijenama za svega 30 kuna. Tako povoljna mogućnost, vezana za ekologiju i pripremu vozila za kišne dane traje mjesec dana, a obavlja se u autopraonici u ulici Ružmarinka 21b.

U Klubu su počele predbilježbe za prodaju zimskih guma po 17-20% nižoj cijeni, zatim jeftiniju zamjenu kod vulkanizera i pohranu i čuvanje vansezonskih guma na šest ili dvanaest mjeseci za svega jednu kunu. Hotel za gume prilagođen je klimatskim i drugim uvjetima, a pravilno čuvanje produljuje vijek autoguma.

Svi vozači koji zatraže od AMK Maksimira uslugu tehničke pomoći na cestama, koja predviđa popravak ili prijevoz neispravnog ili oštećenog automobila, susresti će se s uslugom koja je na razini bilo kojeg europskog autokluba. To omogućuje stalno usavršavanje stručnjaka specijaliziranih za tu vrstu usluga, ali i puštanje u rad novog vozila, koje predstavlja vrhunac europskog standarda.

Za sve obavijesti ili predbilježbe građani se mogu obratiti na AMK Maksimir, tel. 01 23 04 029 ili 01 23 18 442.