Posjet poslovodstva Hrvatskog autokluba Auto-klubu Sesvete

Objavljeno: 5.11.2014.

Dana 30. listopada 2014. Auto-klub Sesvete posjetili su glavni tajnik HAK-a, g. Zvonko Šmuk i zamjenik glavnog tajnika HAK-a, g. Željko Mijatović.

Tijekom posjeta održan je radni sastanak kojem su domaćini bili: predsjednik Auto-kluba Sesvete, g.  Željko Vizec, dopredsjednik Auto-kluba Sesvete, g. Milivoj Budački, predsjednik Nadzornog odbora Auto-kluba Sesvete, g.  Darko Matić i Tajnik Auto-kluba Sesvete, g. Damir Matacun.

Tajnik Auto-kluba Sesvete Damir Matacun informirao je goste o stanju, aktivnostima i planovima djelovanja Auto-kluba Sesvete. Naglašen je rad Auto-kluba Sesvete na području prometne preventive u akciji Sigurno u prometu i Sigurno u školu s HAK-om. Postignuti rezultati učenika, ekipni i pojedinačni, na svim razinama natjecanja obvezuje Auto-klub Sesvete na dosljedan rad s djecom u osnovnim školama na području Gradske četvrti Sesvete.

Prezentirane su mjere i aktivnosti Auto-kluba Sesvete za povećavanje broja članova. Proširenje djelatnosti Auto-kluba Sesvete na pružanje tehničke pomoći na cestama ocijenjen je kao uspješan poslovni potez koji doprinosi povećanju razine usluge za članove, ali i druge vozače na području Sesveta.

Ciljevi Auto-kluba Sesvete su jasno postavljeni i odnose se na povećanje broja članova, aktivno sudjelovanje članova u aktivnostima auto-kluba, uvođenje prijevoz vozila u kvaru te proširenje akcija prometne preventive na sve stanovnike Gradske četvrti Sesvete.

Tijekom radnog dijela sastanka potpisan je Ugovor o obavljanju dijela poslova tehničke pomoći na cestama između Hrvatskog autokluba i Auto-kluba Sesvete.

Općenita je ocjena svih nazočnih na sastanku da je suradnja Hrvatskog autokluba i Auto-kluba Sesvete na zavidnoj razini uz međusobno uvažavanje.