Fascinantna Turska već od 1.599 kn !

Objavljeno: 7.11.2014.

Možete li zamisliti 8-dnevno putovanje avionom iz Zagreba u Istanbul, razgled tog megapolisa na dva kontinenta i plovidbu Bosporom, nastavak puta komfornim autobusom, uz vodiča na hrvatskom jeziku, po cijeloj zapadnoj Turskoj – preko nekadašnje prijestolnice Burse, Pergamona i Efeza, predivnih vapnenačkih kaskada Pamukkala i antičkog Hierapolisa, sve do sunčane Antalije, od kuda letite natrag za Zagreb? 

Na tom putovanju smješteni ste u hotelima s 4 i 5 zvjezdica na bazi bogatog buffet doručka, a sve ulaznice za lokalitete prema programu su već uključene.  I još, da kao član HAK-a imate besplatan paket opuštanja i masaže i turskoj kupelji?  

I na kraju, da su cijene ovakvog aranžmana već od samo 1.599 kn uz doplatu zrakoplovnih pristojbi? Da, sve ovo našim članovima nudi naš pouzdani partner, putnička agencija Nikal iz Zagreba. U protekle tri godine mnogo je naših članova uživalo u aranžmanima Nikla i njihove utiske i ocjene putovanja više je puta provjeravala anketom HAK-ova služba korisničke podrške.

U posljednoj anketi, članovi HAK-a ocijenili su odnos cijene i kvalitete Niklovih aranžmana prosječnom ocjenom 4,57 – odličan!

Provjerite ponudu za članove HAK-a na linku:
www.nikal-travel.hr/hr15hak101