Predstavljanje AK Koprivnice povodom Dana grada Koprivnice

Objavljeno: 18.11.2014.

U subotu, 8. studenog 2014. godine, povodom Dana grada i predstavljanja koprivničkih udruga, na Zrinskom trgu u Koprivnici, Auto-klub Koprivnica vrlo uspješno je predstavio svoje djelatnosti i programe.

Posebno zanimanje okupljenih građana na gradskom trgu izazvao je HAK-ov simulator prevrtanja vozila na kojem su brojni građani isprobali simulaciju prevrtanja u automobilu i iskusili  nužnost korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu.

Predstavljen je, uz prigodne demonstracije djelatnika pomoći na cesti, novi vozni park i pokretna radionica za otklon kvara na cesti i prijevoz oštećenih vozila  tvrtke KO-AK, u vlasništvu Auto-kluba Koprivnica i u funkciji sustava pomoći na cesti HAK-a.

Iskorištena je posebna prigoda i mnogi posjetitelji manifestacije predstavljanja udruga Grada Koprivnice sa velikim zanimanjem interesirali su se o sadržajima programa i usluga te radu  Auto-kluba Koprivnica i HAK-a. Poseban interes iskazan je za  pogodnosti koje ostvaruju učlanjenjem u Auto-klub Koprivnica i Hrvatski autoklub.