Radni posjet HAC-ONC-a Informativnom centru Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 2.12.2014.

Priliku da se upoznaju kolege koji već dugi niz godina telefonski surađuju, dobili smo 26. studenog, kad su u radni posjet stigli kolege iz operativnih središta HAC-ONC-a Ivanja Reka i Lučko.

U posjeti su bili g. Davor Bičanić, šef Odjela za promet i upravno tehničke poslove, g. Josip Mostovac, voditelj grupe za upravljanje i nadzor prometa, g. Marko Bujas, voditelj grupe, g. Jure Tandara, viši suradnik, te kolege referenti za upravljanje i nadzor prometa na autocestama iz centra Ivanja Reka: gđa. Iva Čižmek, g. Zlatko Galiot i g. Ivica Kolčić, te iz centra Lučko: g. Vlatko Gazivoda i g. Josip Lučić.

Goste su na početku pozdravili rukovoditelj Sektora tehničke pomoći i informacija, Marijan Rimac i voditeljica Informativnog centra Irena Čačić. Nakon odgledanog filma koji je snimljen prilikom 30 godišnjice proslave rada Informativnog centra, raspravljali smo o našoj dosadašnjoj suradnji, važnosti točnog i pravovremenog informiranja javnosti o stanju na autocestama pod upravom HAC-a, što su više puta istaknuli g. Davor Bičanić i g. Josip Mostovac. Zatim smo posjetili Kontaktni centar gdje je smješten i Informativni centar HAK-a.

U ugodnom druženju pokušali smo rekonstruirati dosadašnju zajedničku suradnju, te smo zaključili da bi ovakvi posjeti trebali postati još jedan uobičajeni način suradnje između naše dvije kuće.

Zahvaljujemo se gostima na posjeti i nadamo se da ćemo uskoro u Informativnom centru HAK-a vidjeti i kolege iz ostalih centara u sklopu HAC-ONC-a.