Od danas učlanjivanje u HAK i na Tifonovim benzinskim postajama

Objavljeno: 19.12.2014.

Dugogodišnje partnerstvo Hrvatskog autokluba i Tifona od danas ima novu dimenziju jer se na Tifonovim benzinskim postajama može učlaniti u HAK i ostvariti članske pogodnosti.

Sve vozačice i vozači koji još nisu članovi HAK-a od danas to mogu postati i na benzinskim postajama Tifona, a i postojeći članovi HAK-a tamo mogu obnoviti svoje članstvo.

Glavni tajnik Hrvatskog autokluba g. Zvonko Šmuk i član Uprave Tifona g. Damir Blašković danas su simbolično, na benzinskoj postaji Tifona u Jankomiru produljili članstvo u HAK-u i preuzeli prvi izdani e-bon.

G. Šmuk kazao je kako je time pokrenut projekt koji će olakšati i pojednostaviti učlanjivanje u HAK, dok je g. Blašković zaključio kako u budućnosti možemo očekivati i nove zajedničke kvalitetne projekte HAK-a i Tifona.

Nakon odabira prikladnog članskog paketa – Start, Optimum ili Europa, jednostavnim postupkom zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a djelatnik Tifona izdaje im e-bon sa kodom za aktivaciju članstva. Taj je kod potrebno aktivirati putem HAK-ovih internetskih stranica, odmah ukoliko novi član koristi pametni telefon ili tablet, odnosno putem računala. Tijekom postupka aktivacije koji traje par minuta, član odabire i autoklub u koji se želi učlaniti, a za sva pitanja na raspolaganju mu je Korisnička podrška HAK-a na besplatnom telefonu 0800-9987.

Moguće je učlaniti još jednog, dodatnog člana, a postupak učlanjenja za članove HAK-a koji žele produljiti postojeće članstvo u HAK-u je vrlo sličan i odvija se putem članskih internetskih stranica Moj HAK.

Po aktivaciji koda, vozači postaju članovi HAK-a te mogu ostvariti brojne pogodnosti članstva u HAK-u – primati Reviju HAK, imati pomoć na cesti u cijeloj Europi, štedjeti prilikom kupnje kod HAK-ovih partnera u našoj zemlji (poput Tifona) i u inozemstvu , ostvarivati popuste na HAK-ovom Internet dućanu, novčanu pomoć, pravne savjete i kontrolne preglede vozila.