Učlanjivanje u HAK i u poslovnicama Auto Kreše

Objavljeno: 14.1.2015.

Uspješno partnerstvo Hrvatskog autokluba i Auto Kreše tijekom posljednjih nekoliko godina realizira se mogućnošću znatnih ušteda članova Hrvatskog autokluba pri kupnji u poslovnicama Auto Kreše.

Od sada, sve vozačice i vozači koji još nisu članovi HAK-a to mogu postati i u poslovnicama Auto Kreše, dok postojeći članovi HAK-a u njima mogu obnoviti svoje članstvo.

Od proširenja poslovne suradnje, najveću korist imat će sve vozačice i vozači jer će do svog članstva u HAK-u moći doći jednostavnim i brzim postupkom te odmah početi ostvarivati članske pogodnosti.

Glavni tajnik HAK-a g. Zvonko Šmuk i predsjednik Uprave Auto Kreše g. Bruno Bebek simbolično su, u poslovnici Auto Kreše na zagrebačkom Laništu, kupili jedno članstvo u HAK-u i preuzeli prvi izdani e-bon. G. Bebek izrazio je pritom zadovoljstvo pokretanjem ovog projekta koji će povećati doživljaj kupnje u poslovnicama Auto Kreše i dati mu novu dimenziju, dok je g. Šmuk kazao kako se članstvo u nacionalnoj udruzi vozača time dodatno približava svim vlasnicima i korisnicima motornih vozila u našoj zemlji.

Nakon odabira prikladnog članskog paketa – Start, Optimum ili Europa, jednostavnim postupkom zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a djelatnik Auto Kreše izdaje im e-bon sa kôdom za aktivaciju članstva. Kôd je moguće aktivirati odmah ukoliko novi član koristi pametni telefon ili tablet, odnosno putem računala i HAK-ovih internetskih stranica.

Tijekom postupka aktivacije član odabire i autoklub u koji se želi učlaniti, a za sva pitanja na raspolaganju mu je Korisnička podrška HAK-a na besplatnom telefonu 0800-9987.

Moguće je učlaniti još jednog, dodatnog člana, a postupak učlanjenja za članove HAK-a koji žele produljiti postojeće članstvo u HAK-u je vrlo sličan i odvija se putem članskih internetskih stranica Moj HAK.

Po aktivaciji kôda, vozači postaju članovi HAK-a te mogu ostvariti brojne pogodnosti članstva u HAK-u – primati Reviju HAK, imati pomoć na cesti u cijeloj Europi, štedjeti prilikom kupnje kod HAK-ovih partnera u našoj zemlji (poput Auto Kreše) i u inozemstvu , ostvarivati popuste na HAK-ovoj internetskoj trgovini, novčanu pomoć, pravne savjete i kontrolne preglede vozila.