Vrhunska usluga i povoljne cijene za članove HAK-a - HERTZ Rent-a-Car

Objavljeno: 21.1.2011.

Partner Hrvatskog autokluba Hertz Croatia još jednom je dokazao najviši nivo kvalitete usluge i poslovanja uvrštenjem, tri godine za redom, u Superbrands status kao jedan od stotinu vodećih brandova u Hrvatskoj, isto što je uspjelo Hertz Rent-a-Car na svjetskom nivou kao jedinom turističko-transportnom brand-u u tako uvaženom društvu.

Anterra d.o.o. / Hertz Croatia ekskluzivni je franšizni partner najveće globalne Rent-a-Car tvrtke Hertz International za cijelo područje Republike Hrvatske. Konstantno proširujući i unaprjeđujući svoje usluge i poslovanje kroz posljednjih 13 godina, Anterra d.o.o./Hertz Croatia danas djeluje kroz mrežu vlastitih poslovnica širom Hrvatske i s flotom najnovijih vozila vodećih svjetskih proizvođača.

Korisnici Hertz usluga u Hrvatskoj kroz cijelu su godinu domaći poslovni korisnici, kako za kratkoročne tako i za tzv. "Mini&Flexi Lease" dugoročne najmove vozila, a u ljetnim mjesecima i mnogobrojni turisti iz svih zemalja svijeta.

Zajedno s partnerima kao što je Hrvatski autoklub, Hertz Croatia nudi dodatne pogodnosti svojim korisnicima.

Zato iskoriste pogodnost članstva u HAK-u kod našeg partnera Hertz-a koji svim članovima Hrvatskog autokluba pruža stalni popust od 30 % kod najma osobnih i kombi vozila.

Rezervacije vozila na: 062 72 72 77

CROATIA Superbrands 2010

Obratite nam se s povjerenjem i uživajte u vožnji!

Dodatne informacije:

Anterra d.o.o. – Hertz Hrvatska
Ul. Grada Vukovara 274
10 000 Zagreb
Tel. 01 6188500
Fax. 01 6188111
info@hertz.hr
www.hertz.hr