HAK i Autoklub Siget na 7. Zagreb Auto Weeku

Objavljeno: 11.5.2015.

Proteklog vikenda održano je 7. izdanje Zagreb Auto Weeka u Arena Centru na kojem su kao i svake godine, predstavljeni noviteti iz svijeta oktana.

Autoklub Siget uz potporu Hrvatskog autokluba, prisustvovao je događaju nudeći posjetiteljima brojne pogodnosti koje mogu ostvariti učlanjivanjem u AK Siget.

Postavljen je i simulator prevrtanja, kojim su djelatnici službe pomoći na cesti i Autoškole Siget, posjetiteljima dočarali  koje nezgode vozače mogu snaći ako izgube kontrolu nad vozilom, te educirali prisutne kako sigurnosni pojasevi mogu spasiti život.

Svim prisutnima omogućili su sjesti u posebno prilagođeno vozilo, vezati sigurnosne pojaseve i u kontroliranim uvjetima okretati se za 360 stupnjeva, te tako osjetiti kako izgleda kad se automobil uslijed prometne nezgode okrene na krov ili bok.

Na ovakav način zorno se potvrdilo opravdanost korištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje u vozilu za vozača i suputnike.

Djelatnice službe članstva i Agencije za osiguranje Siget, informirali su okupljene o pogodnostima koje ostvaruju ako postanu član Autokluba Siget, te dodatnim popustima na sve usluge.

Program je bio nadasve zanimljiv i sadržajno bogat, tako da su i najmlađi mogli uživati u zajedničkom druženju.