Natječaj za prijem u radni odnos za nova radna mjesta

Objavljeno: 2.10.2015.

Hrvatski autoklub objavljuje natječaj za prijem u radni odnos za radna mjesta Ispitivač Prometnih propisa i sigurnosnih pravila i Upravljanja vozilom, Dispečer III te Samostalni stručni suradnik glavni knjigovođa II (m/ž).

U radni odnos na neodređeno vrijeme (s pokusnim radom od šest mjeseci) u Sektor za vozače Hrvatskog autokluba, na radno mjesto Ispitivač Prometnih propisa i sigurnosnih pravila i Upravljanja vozilom - Ispitivač PPSP/UV (m/ž) prima se 3 izvršitelja (s mjestom rada u Zagrebu), na radno mjesto Dispečer III (m/ž) (s pokusnim radom od tri mjeseca) prima se 1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu te na radno mjesto Glavni knjigovođa II (m/ž) (s pokusnim radom od šest mjeseci) prima se 1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu.

Prijavu za natječaj sa životopisom i dokazima o ispunjavanju natječajnih uvjeta treba dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 14. listopada 2015. do 12:00 sati zaključno, na adresu: HRVATSKI AUTOKLUB, 10010 ZAGREB, Avenija Dubrovnik 44, putem pošte ili neposrednom dostavom u pisarnicu u sjedištu Hrvatskog autokluba.


Za više informacija o detaljima natječaja pogledajte u prilogu.