Velika nagradna igra Hrvatskog autokluba - javno izvlačenje dobitnika

Objavljeno: 12.1.2016.

Hrvatski autoklub organizira javno izvlačenje dobitnika nagrada u velikoj nagradnoj igri „110 godina Hrvatskog autokluba“, koje će se održati u prostorijama Hrvatskog autokluba u Aveniji Dubrovnik 44 u Zagrebu u petak 15. siječnja 2016. s početkom u 11:00 sati.

Nagradna igra s atraktivnim nagradnim fondom od 110 nagrada počela je 1. lipnja i dovršena je 31. prosinca 2015. U njoj su sudjelovali svi članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova sa plaćenom članarinom na dan 31. prosinca 2015., u modelima Start, Optimum i Europa, kao i zajednički Diners-HAK članovi.

Ovom nagradnom igrom Hrvatski autoklub nagrađuje vjernost svojih članova obilježavajući 110. godišnjicu osnivanja udruge vozača i vlasnika vozila. Prvi hrvatski automobilni klub osnovan je 1. lipnja 1906. u Zagrebu. Tijekom 2016. Hrvatski autoklub organizirat će više događanja kojima će obilježiti ovu važnu obljetnicu automobilizma u Hrvatskoj.

Nagradna igra provodi se sukladno Zakonu o igrama na sreću, odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara i Pravilima nagradne igre. O nagradnoj igri Hrvatski autoklub svoje je članove obavijestio putem članskog glasila Revija HAK, u svim brojevima od lipnja do prosinca 2015., a u izdanjima od lipnja i prosinca objavljena su i Pravila nagradne igre.

Više informacija o nagradnoj igri, nagradnom fondu i partnerima dostupno je ovdje:

http://www.hak.hr/vijest/537/hak-110-godina-nagradna-igra