Godišnji seminar za djelatnike autoklubova

Objavljeno: 18.2.2011.

Hrvatski autoklub je u suradnji s RRIF-om (nakladničko-konzultantsko trgovačko društvo za računovodstvo, reviziju i financije) , 17. veljače u prostorijama poslovne zgrade HAK-a u Zagrebu, organizirao seminar za djelatnike autoklubova pod nazivom - Godišnji obračun.

Seminar , koji se provodi već četvrtu godinu zaredom, je prvenstveno namijenjen zaposlenicima koji u autoklubovima neposredno rade na poslovima financija, računovodstva i knjigovodstva. Seminar je okupio u Hrvatskom autoklubu 44 djelatnika iz 24 autokluba iz cijele Hrvatske kojima je mr. sc. Nada Dremel , dipl. oec., održala predavanje u kojim ih je podsjetila na sve aktualne obveze, te na razumljiv način i uz praktične primjere objasnila novitete u propisima i educiranju te odgovarala na pitanja zaposlenika autoklubova i HAK-a.

“Drago mi je što sam i ove godine na godišnjem seminaru u HAK-u, jer smatram da svi koji se bave poslovanjem autoklubova moraju imati saznanja i o nekim ekonomskim i računovodstvenim kategorijama kako bi se bolje međusobno razumjeli i ispravne odluke donosili. Uvijek, pa i sada apeliram na potrebu dobrih međusobnih odnosa onih koji donose odluke i računovođa te ovaj današnji seminar u HAK-u vidim kao idealno mjesto za međusobni razgovor i stvaranje dobrih međusobnih odnosa“ - istaknula je mr. sc. Nada Dremel na kraju seminara u Hrvatskom autoklubu.