Samo za dame: "Dani žena" u Auto Stop servisima

Objavljeno: 1.3.2011.

Hvale vrijedna akcija, koja se i ove godine održava, tijekom cijelog mjeseca ožujka, u mreži Auto Stop-ovih brzih servisa, brine o svojim vjernim korisnicama usluga kao i o onima koje će to tek postati.

S obzirom da se u mjesecu ožujku obilježava Međunarodni dan žena, tako i mi već tradicionalno po deveti put, pozivamo sve vozačice da besplatno prekontroliraju stanje svojih limenih ljubimaca, bilo da im se „nešto čudno dešava ili čuje“ ili ako jednostavno želite saznati u kakvom je stanju vozilo!

Obratite nam se s punim povjerenjem prije odlaska na tehnički pregled vašeg vozila. Stručno osoblje upoznati će vas sa stanjem vašeg vozila i preporučiti potrebne zahvate. Tom prilikom uživat će te i popust od 10 % na sve dijelove iz „Auto Krešo Trgovina“ prodajnog programa.

Svim vozačicama koje su ujedno i članice HAK-a, pružamo dodatnu pogodnost u iznosu od 10% popusta na ugradnju dijelova kupljenih u Auto Stop servisu.

Drage naše dame, obratite nam se sa punim povjerenjem od 01. do 31. ožujka 2011. u bilo koji, vama najbliži Auto Stop servis ili na besplatni info telefon: 0800 250 800.

Po odlasku iz servisa, dame će otići i sa jednim prigodnim poklonom!

Popis servisa

Kliknite za veći prikaz

Repozitorij