Redizajniran HAK Web Shop

Objavljeno: 15.3.2017.

Hrvatski autoklub pustio je u rad nove, redizajnirane web-stranice svog internetske trgovine shop.hak.hr

Nove stranice web-shopa prilagođavaju se različitim uređajima: od računala do mobitela i time olakšavaju njihovo korištenje i kupnju svim vozačima neovisno o njihovoj lokaciji i sa kojeg im uređaja pristupaju.

Razvoj web shopa će se nastaviti te će se dorađivati filteri za lakši dolazak do željenog artikla, a do tada svi korisnici mogu korištenjem tražilice potražiti ono što ih najviše zanima ili odabirom skupina i podskupina doći do željenog artikla.

S obzirom na široku ponudu internetskog dućana, artikli su grupirani u skupine i podskupine a savjeti i preporuke korisnika za njihovo uređenje su uvijek dobrodošli.

Na početnoj stranici izdvojene su preporuke, artikli koji su u akcijskoj prodaji ili koji imaju besplatnu dostavu a novost u internetskom dućanu predstavljaju i artikli koji imaju popust te je moguće provjeriti koliko dugo popust još traje.

Ukoliko posjetitelj internetskog dućana Hrvatskog autokluba još uvijek nije članica ili član naše udruge, svakako preporučujemo učlanjivanje jer uz brojne druge pogodnosti o kojima više mogu doznati ovdje, članovi Hrvatskog autokluba prilikom kupnje na internetskom dućanu ostvaruju znatne dodatne uštede.

Hrvatski autoklub i platforma za kartičnu naplatu WSPay jamče sigurnu kupnju i plaćanje kreditnim i debitnim karticama jednokratno i na rate od kuće, iz automobila ili kamiona dok čekate u nekoj koloni ili dok odmarate.

Internetska trgovina Hrvatskog autokluba redizajnirana je u suradnji s društvom Web studio d.o.o. iz Rijeke.