Suradnja sa specijalnom bolnicom za oftalmologiju Svjetlost

Objavljeno: 12.6.2017.

Hrvatski autoklub i Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost potpisali su ugovor o suradnji.

Glavni tajnik HAK-a Zvonko Šmuk i poslovni direktor Svjetlosti Boris Sruk parafirali su dokument koji će članovima HAK-a omogućiti velike popuste u specijalnoj bolnici.

Naime, ovim ugovorom svim članovima HAK-a omogućuje se 50% popusta na sve usluge zdravstvenog pregleda na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama www.svjetlost.hr. Također, omogućuje se i 20% popusta na sve usluge operativnih zahvata, na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama www.svjetlost.hr. Ovo su doista atraktivne pogodnosti koje još jednaput dokazuju koliko se članstvo u HAK-u isplati.

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost projekt je prof. dr. sc. Nikice Gabrića, u Hrvatskoj su dvije klinike, jedna u Zagrebu (Heinzelova 39, telefon 01 777 56 56), a druga u Splitu (Borisa Papandopula 8b, telefon 021 783 050). Dvije su klinike i u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu te u Banjaluci.

U ta četiri centra Svjetlost ima 40 oftalmologa, vrhunskih stručnjaka u svom području. Bolnica raspolaže sa šest vrhunski opremljenih operacijskih dvorana u kojima je moguće zbrinuti sve bolesti oka koje zahtijevaju kirurško liječenje, od laserskog skidanja dioptrije, ultrazvučne operacije katarakte do operacije na stražnjem dijelu oka kod bolesti uzrokovanih dijabetesom, bolestima žute pjege ili degenerativnim promjenama.

Kroz bolnice Svjetlost u 19 godina postojanja prošlo je 300.000 pacijenata.