Iskoristite akciju tvrtke Auto Krešo za članove HAK-a

Promijenite gume na vrijeme

Objavljeno: 15.3.2011.

Auto KrešoNaš partner Auto Krešo pripremio je novu akciju za sve članove HAK-a. Proljeće je vrijeme pripreme automobila za češće izlete i dulja putovanja, a jedan od osnovnih i najbitnijih elemenata sigurnosti u prometu svakako su ispravne gume.

Toplije vrijeme znači da je vrijeme za zamjenu zimskih guma s ljetnima. Kako bi to ostvarili na vrijeme i uz pogodnosti pobrinuo se partner HAK-a - tvrtka Auto Krešo.

Auto Krešo u svojoj ponudi raspolaže s velikim brojem guma raznih proizvođača (Sava, Dunlop, Goodyear, Fulda i Debica) čija je kupovina sada još povoljnija ako ste član HAK-a.

Auto Krešo

Prilikom kupnje četiri gume, bilo kojeg proizvođača, uz popust od 10% (na sve vrste plaćajna) sada je tu i dodatna pogodnost besplatne montaže i balansiranja guma.

Akcija se odnosi na sve modele guma za osobna, laka dostavna i terenska vozila, bilo da je riječ o ljetnim ili zimskim modelima.

Dovoljno je otići u bilo koju polovnicu tvrtke Auto Krešo, odabrati željeni model, pokazati iskaznicu HAK-a te odvesti automobil na besplatnu montažu i balansiranje.

Popis poslovnica

Popis poslovnica
Kliknite na sliku za uvećani prikaz