Sastanak Predsjednika i Tajnika temeljnih autoklubova održan u Zagrebu

Objavljeno: 2.10.2017.

Tematski sastanak Predsjednika i Tajnika temeljnih autoklubova održan je 29. rujna 2017. u poslovnoj zgradi Hrvatskog autokluba u Zagrebu.

Jedina tema održanog sastanka je bila Sustav članstva Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova.

U uvodnom dijelu zamjenik glavnog tajnika HAK-a Željko Mijatović je kroz prezentaciju upoznao nazočne s analizom sustava članstva Hrvatskog autokluba za 2016. i s potencijalnim mogućnostima smanjenja rashoda odnosno povećanje prihoda sustava članstva u narednom razdoblju.

U nastavku sastanka u otvorenoj raspravi predstavnici temeljnih autoklubova su iznijeli svoja razmišljanja, prijedloge i sugestije kako i na koji način u budućem vremenu dodatno osuvremeniti sustav članstva Hrvatskog autokluba odnosno taj sustav učiniti ekonomski uravnoteženijim.

U završnom obraćanju predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek je naglasio važnost sustava članstva Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova te je posebno istaknuo potrebu jedinstvenog pristupa ovoj problematici, analiziranju svih iznesenih prijedloga na ovom sastanku te potrebi da se o svemu pažljivo raspravi i na tijelima Hrvatskog autokluba.

Na kraju sastanka predsjednik g. Slavko Tušek zahvalio je svim Predsjednicima i Tajnicima temeljnih autoklubova na dolasku i aktivnom sudjelovanju.