Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 31.12.2017.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 29. prosinca 2017., održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Sjednicu je vodio predsjednik HAK-a g. Slavko Tušek, a u obraćanju je naglasio dosegnutu visoku razinu kvalitete kako u temeljnim djelatnostima članstva i pomoći na cesti, tako i u preventivnim aktivnostima i obnašanju poslova javnih ovlasti.

Skupština HAK-a jednoglasno je usvojila Program rada Hrvatskog autokluba za 2018. i Financijski plan Hrvatskog autokluba za 2018., ključne operativne dokumente.

O Programu rada Hrvatskog autokluba za 2018. govorio je glavni tajnik HAK-a g. Zvonko Šmuk. G. Šmuk istaknuo je kako se program rada HAK-a za 2018. bazira na dobrim rezultatima u protekle tri godine te ostvarivanju strateških ciljeva i zadataka, među kojima su završetak tehničke baze HAK-a u Vukovaru, aktivno partnerstvo s nadležnim tijelima u projektu hitne medicinske helikopterske pomoći te nastavak ulaganja u gospodarske djelatnosti kroz udružene autoklubove i trgovačko društvo HAK Usluge d.o.o.

G. Šmuk naglasio je kako će asocijacija u 2018. obilježiti 50. godišnjicu prometno edukativne akcije HAK-a – "Sigurno u školu s HAK-om".

Financijski plan Hrvatskog autokluba za 2018. predstavio je članovima Skupštine zamjenik glavnog tajnika HAK-a g. Željko Mijatović. G. Mijatović je između ostalog istaknuo da HAK već godinama posluje stabilno te da su financijska predviđanja za iduću godinu pozitivna.

Na kraju Skupštine predsjednik HAK-a g. Slavko Tušek osvrnuo se na proteklu godinu, zahvalio se na odličnoj suradnji stručnoj službi HAK-a i naglasio dobre rezultate zaključivši: - Nitko sam ne bi mogao napraviti ovakve rezultate. To možemo samo kao kolektiv i na tom putu ćemo ustrajati.