Seminar za djelatnike HAK-a i autoklubova - Godišnji obračun

Objavljeno: 16.2.2018.

Hrvatski autoklub u suradnji s RRIF-om organizirao je i ove godine seminar s temom godišnjeg obračuna. Seminar je održan u petak, 9. veljače 2018. u prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu.

Seminar je prvenstveno namijenjen zaposlenicima koji u autoklubovima neposredno rade na poslovima financija, računovodstva i knjigovodstva. Sve prisutne uvodnim je govorom pozdravio glavni tajnik Hrvatskog autokluba g. Željko Mijatović te im pritom zaželio ugodan rad i boravak u Hrvatskom autoklubu. RRIF (Računovodstvo, Revizija i Financije) predstavljala je mr. sc. Nada Dremel koja je u uvodu predstavile program rada po kojima se održao seminar. Dremel je kroz seminar odgovarala na sva pitanja mnogobrojnih predstavnika autoklubova i HAK-a.

Voditeljica Službe financija i računovodstva u HAK-u Anja Komarac, istaknula je kako suradnja RRIF-a i HAK-a traje već godinama i daje odlične rezultate. "Svi naši djelatnici koji prisustvuju seminaru svake godine obnove svoja znanja i upoznaju se s novim pravilima i propisima u svom segmentu poslovanja, što je za nas i najbitnije" – istaknula je Anja Komarac iz Hrvatskog autokluba.