Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 6.4.2018.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 6. travnja 2018., održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba. 

Sjednicu je vodio predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, dipl. ing. i naglasio povijesno dostignuće po broju članova asocijacije, koje nikada nije bilo brojnije kao i povećanje prihoda u svim segmentima poslovanja Hrvatskog autokluba. Istaknuo je i potrebu daljnjeg educiranja djelatnika asocijacije i daljnjeg ulaganja u udružene autoklubove.

Skupština HAK-a jednoglasno je usvojila sve točke Dnevnog reda Skupštine Hrvatskog autokluba među kojima je Izvješće o izvršenju Programa rada za 2017. godinu koje je predstavio zamjenik glavnog tajnika HAK-a dr. sc. Igor Šiško, Izvješće o izvršenju Financijskog plana i usvajanje Temeljnih financijskih izvješća HAK-a za 2017. godinu koje je predstavila voditeljica Službe financija i računovodstva Anja Komarac, mag. oec. kao i Izvješće Nadzornog odbora HAK-a koje je predstavio predsjednik Nadzornog odbora HAK-a Marin Pajić, oec.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek pohvalio je sve zaslužne za odlične rezultate postignute u 2017. godini te se zahvalio svim prisutnima i izrazio želju da se svi opet vidimo za Dan grada Vukovara, za kada se planira otvorenje tehničke baze HAK-a u Vukovaru.