Sastanak predsjednika i tajnika temeljnih autoklubova

Objavljeno: 4.4.2018.

Tematski sastanak predsjednika i tajnika temeljnih autoklubova održan je 3. travnja u poslovnoj zgradi Hrvatskog autokluba u Zagrebu.

Tema sastanka bila je sagledavanje ukupnog sustava članstva i sustava tehničke pomoći Hrvatskog autokluba kao i mogućnosti njihovog daljnjeg unaprjeđenja.

U uvodu je predsjednik HAK-a Slavko Tušek istaknuo važnost tih djelatnosti za HAK i cijelu udrugu te pozvao rukovoditelje sektora da izvijeste prisutne o rezultatima koji su postignuti u 2017.

Prvo je rukovoditelj Sektora članstva Alan Vojvodić predstavio odlične ostvarene rezultate članstva HAK-a koje su ostvarili djelatnici autoklubova i HAK-a te ih po segmentima i regijama detaljno obrazložio.

Rukovoditelj Sektora tehničke pomoći i informacija Marijan Rimac iznio je rezultate koje su djelatnici HAK-a i autoklubova ostvarili u djelatnosti tehničke pomoći u kojima se posebice ističe uspješnost otklona kvara na licu mjesta od 85 posto što naše mehaničare stavlja u sam vrh europskih autoklubova.

Alan Vojvodić prisutnima je predstavio sve članske pogodnosti koje HAK jamči svim korisnicima članskih pogodnosti.

Nakon održanih prezentacija, sudionici su sudjelovali u diskusiji i raspravljali o predstavljenim rezultatima.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek naglasio je kako je Hrvatski autoklub nikada nije bilježio bolje rezultate u broju članova, ali i istaknuo važnost daljnjeg rada na kontinuiranom povećanju broja članova. "Sve investicije koje je HAK napravio prema autoklubovima su se pokazale uspješnima i članstvo u našoj asocijaciji nikada nije bilo veće. Zato nećemo stati s ulaganjima u autoklubove, upravo suprotno, nastaviti ćemo i dalje ulagati u naše autoklubove ali i naše djelatnike čija edukacija nikada ne smije stati i mora ići u korak s vremenom u kojem živimo", rekao je Slavko Tušek te zahvalio svim prisutnim predsjednicima i tajnicima temeljnih autoklubova na aktivnom sudjelovanju i dolasku.