Dani otvorenih vrata Autokluba Končar

Objavljeno: 10.4.2018.

Povodom 72. obljetnice rada i poslovanja Autokluba Končar te otvaranja novog autoservisa, AK Končar poziva sve vozačice i vozače, članove i nečlanove, na akciju pod nazivom "Dani otvorenih vrata AK Končar".

AK Končar je 9. travnja 2018. otvorio novi autoservis i predstavio akciju koju će provoditi u tjednu od 9. do 13. travnja, od 9.00 do 17.00 sati.

Za vrijeme akcije možete besplatno obaviti:

  • provjeru ispravnosti rada motora
  • kontrolu i podešavanje svjetala
  • kontrolu ulja u motoru
  • kontrolu ulja u sustavu za kočenje
  • kontrolu ispravnosti akumulatora

Uz sve navedeno, može se koristiti i simulator vožnje u učionici autokluba, što će prvenstveno dobro doći mladima koji planiraju upisati autoškolu.

Za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata, možete se učlaniti u AK Končar uz promotivni iznos članarine od 100 kuna za članski model Start.

Otvorenju autoservisa prisustvovao je glavni tajnik Hrvatskog autokluba Željko Mijatović te pritom istaknuo da će HAK uvijek podržati ovakve projekte koji podižu kvalitetu usluge članovima, a samim tim i povećavaju sigurnost u cestovnom prometu.

Predsjednik AK Končar Damir Ruk rekao je da su uz pomoć HAK-a uspjeli ostvariti ovaj projekt koji se poklopio sa 72. obljetnicom autokluba i pozvao sve da iskoriste priliku i učlane se u AK Končar uz promotivni iznos članarine.