Suradnja tvrtke HAK-USLUGE d.o.o. i Hrvatske poljopriredne komore

Potpisan ugovor kojim članovi HPK ostvaruju pogodnosti za korištenje modela HAK asistencije

Objavljeno: 9.11.2018.

HAK-USLUGE d.o.o. i Hrvatska poljoprivredna komora sklopili su ugovor kojim su za potrebe HPK i njenih članova osigurani popusti na osnovne cijene modela HAK asistencije. 

Dvogodišnji ugovor u petak su u Zagrebu potpisali Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore i Dario Mustač, direktor HAK-USLUGA d.o.o. Govoreći o potpisanom sporazumu predsjednik HPK Mladen Jakopović naglasio je da svaka pomoć, odnosno svaki popust koji donosi uštede, dobro došao poljoprivrednicima.

-Svaki ovakav ugovor je izuzetno važan za članove Hrvatske poljoprivredne komore jer činjenično ja da je poljoprivrednicima svaki popust dobar u ovim teškim okolnostima za poljoprivredu u Hrvatskoj. Borimo se i trudimo na sve moguće načine da ostvarimo maksimalne pogodnosti koje naši članovi mogu dobiti – naglasio je nakon potpisivanja ugovora predsjednik HPK Mladen Jakopović.

Potpisanim ugovorom je utvrđeno da će, ovisno o odabranom modelu, HAK-USLUGE osigurati usluge pomoći na cesti i jamstva mobilnosti za vozila do 3.500 kg najveće dopuštene mase, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi.

Direktor HAK-USLUGA Dario Mustač naveo je neke od pogodnosti koje mogu ostvariti članovi Hrvatske poljoprivredne komore:

-Mi smo prepoznali interes članova Hrvatske poljoprivredne komore. S obzirom na njihovu brojnost odobrili smo popuste na naše usluge HAK asistencije. Radi se o uslugama pomoći na cesti, a u većim modelima i usluga zamjenskog auta, noćenja po potrebi i sveg onoga što treba čovjeku kada mu vozilo ostane u kvaru da sigurno stigne do svog odredišta – pojasnio je Dario Mustač.

Članovi HPK, kao i svi djelatnici i pravne osobe unutar komorskog sustava HPK, imat će tako pravo na 15 posto popusta za brzu pomoć u Hrvatskoj te 12 posto popusta na osnovnu cijenu jamstva mobilnosti u Hrvatskoj, odnosno 5 posto istog jamstva u Europi.

Kako bi članovi HPK ostvarili pravo na popust na jedan od modela proizvoda HAK asistencija, obvezni su javiti se pisanim putem (elektroničkom poštom) na adresu asistencija@hak.hr ili telefonski na broj 01 6611 706.