Pokrenut novi online magazin Hrvatskog autokluba Revija HAK

Objavljeno: 14.11.2018.

Hrvatski autoklub danas je pokrenuo novi online magazin Hrvatskog autokluba  – Revija HAK.

U svijetu brzog protoka informacija, Hrvatski autoklub pokrenuo je još jednu platformu namijenjenu svim korisnicima. Uz internetske stranice www.hak.hr, Hrvatski autoklub pokrenuo je i online magazin Revija HAK, na stranici www.revijahak.hr.

Članovima HAK-a ovaj naziv je poznat jer tiskano izdanje Revije HAK primaju na kućne adrese kao člansku pogodnost. Novi online magazin Revija HAK namijenjen je svim korisnicima, cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, ali i svim drugim čitateljima i gledateljima. Novi online magazin Revija HAK obiteljski je magazin koji će pratiti teme iz područja prometa, automobilske industrije, a bit će i mnogo kulturnih, društvenih, znanstvenih, tehnoloških i drugih sadržaja, baš kao i putovanja, gastronomije...

Cilj nam je koristiti bogata znanja HAK-ovih stručnjaka kako bismo čitateljima olakšali putovanja, kako bismo na još jednoj platformi pozitivno utjecali na sigurnost prometa, ali istovremeno nam je cilj i zabaviti, odnosno informirati čitatelje o najnovijim trendovima koji oblikuju svijet u kojem živimo.

Uz tekstualne sadržaje pripremili smo i video reportaže, a sadržaji će se obnavljati na dnevnoj bazi.

Prva video reportaža odnosi se na pripremu vozila za zimske uvjete.

Glavna današnja tema online magazina Hrvatskog autokluba Revija HAK je alarmantna prisutnost automobila starijih od 30 godina na hrvatskim cestama.

Posjetite naš novi online magazine: www.revijahak.hr.