Otvorena nova poslovnica autoškole HAK Temeljnog autokluba Varaždin

Objavljeno: 26.11.2018.

Dugogodišnje kvalitetno poslovanje HAK Temeljni autoklub Varaždin zaokružio je otvaranjem nove poslovnice autoškole AK Varaždin.

U vrhunski uređenom prostoru u Ulici Vinka Međerala od 13 do 15 kandidata za vozače imat će na raspolaganju najmoderniju učionicu i simulator vožnje, kao još jedan detalj koji dokazuje posvećenost našeg autokluba prometnoj sigurnosti.

U novoj poslovnici autoškole AK Varaždin obavljat će se osposobljavanje kandidata za vozače A i B kategorije, učlanjenje u HAK, odnosno HAK Temeljni autoklub Varaždin, obavljat će se usluge izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola te usluge izdavanja punomoći za upravljanje tuđim motornim vozilom u inozemstvu.

Ovo je veliki uspjeh zaposlenika i vodstva HAK Temeljnog autokluba Varaždin. Uspješno poslovanje omogućilo nam je jednu ovakvu investiciju i nadam se da će naš trud u Varaždinu biti prepoznat - rekao je predsjednik HAK-a i HAK Temeljnog autokluba Varaždin Slavko Tušek te najavio i novih sedam zaposlenika koji idu uz novi prostor.

Doista, u središtu Varaždina budući vozači, ali i oni kojima su potrebne HAK-ove usluge, imaju jedan sjajan prostor i stručne djelatnike koji će znati odgovoriti na sve njihove zahtjeve.