Nastavak ulaganja u sustav pomoći na cesti Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 5.12.2018.

Hrvatski autoklub uključio je u sustav pomoći na cesti četiri nova kamiona.

Predstavnici autoklubova udruženih u Hrvatski autoklub preuzeli su 30. studenog 2018. četiri nova kamiona za uklanjanje i prijevoz vozila u kvaru ili oštećenih u prometnoj nezgodi.  Prema odabiru autoklubova, koji i sami financijski sudjeluju u ovom programu, od četiri isporučena kamiona tri su MAN-a i jedan Iveco.

Ovo ulaganje Hrvatskog autokluba predstavlja nastavak investiranja započetog 2014., s kojim se želi postići daljnje podizanje razine kvalitete usluge članovima i svim ostalim korisnicima.

Kamion Iveco, nosivosti do 7,5 tona, preuzeo je Autoklub Pula – Rovinj, dva kamiona MAN-a, nosivosti do 10 tona, preuzeli su predstavnici Autokluba Sesvete i AutoklubaK Vinkovci dok je MAN-ov kamion s kranom i nosivosti do 12 tona preuzeo Autoklub Crikvenica. 

Na primopredaji u MAN Centru u Hrvatskom Leskovcu, predsjedniku Hrvatskog autokluba Slavku Tušeku ključeve vozila simbolično je predao Bogdan Tihava, glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska .

„Ovo ulaganje Hrvatskog autokluba nije prvo, ali nije ni posljednje. Vozila koja smo kupili prije nekoliko godina rade svoj posao na hrvatskim cestama i dok mi ovdje govorimo. Zadovoljni smo suradnjom s Auto Hrvatskom koja se sastoji i od drugih segmenata poslovanja“ - rekao je predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek te istaknuo: “Želimo podići standarde autoklubova tako da član može iskoristi sve svoje pogodnosti u svom klubu. Imamo klubova koji to mogu sami, ali negdje ipak moramo intervenirati s ciljem ujednačavanja razine kvalitete usluge našim članovima, ali i svim vozačima na svakom dijelu Republike Hrvatske. Upravo zbog toga ulažemo u najmoderniju tehniku, ali i u edukaciju svih ljudi u HAK-ovu sustavu pomoći na cesti“, rekao je predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

„Želim istaknuti veliko zadovoljstvo što nas je HAK opet odabrao za partnera u novoj investiciji. Zahvaljujem im na tome i nadam se daljnjoj uspješnoj suradnji. HAK-ov odabir nas za partnera je potvrda kvalitete naših vozila ali i kvalitete naših servisnih usluga“ – istaknuo je Bogdan Tihava.