AMK Maksimir: popravci automobilia i noću

Objavljeno: 29.4.2011.

Od ponedjeljka, 02. svibnja zagrebački Automoto klub „Maksimir“ uvodi novost za sve vozače Zagreba, motorizirane posjetitelje, kao i strane turiste: mogućnost popravka automobila i noću.

Za sve automobile čiji se kvarovi ne mogu otkloniti na cestama od strane pokretnih dežurnih radionica (tel. 1987) to će se moći obaviti u autoservisu stalnog dežurstva u poslijepodnevnim i noćnim satima, bez obzira na vrijeme. Ekipa za popravke otklanjati će kvarove na motoru automobila, elektroinstalaciji, elektronici, kao i kvarove na pneumaticima. U slučaju potrebe na usluzi vozačima biti će i prodavaonica automobilskih dijelova, koja opskrbljuje većinu automobila raznih proizvođača.

Stručnjaci autoservisa mogu se sporazumijevati sa stranim vozačima na njemačkom, engleskom i talijanskom, a ukaže li se potreba u pomoć može noću doći i prevoditelj kineskog jezika. Stranci koji zatraže pomoć u smještaju, može im se ponuditi noćenje u obližnjem hotelu po pristupačnim cijenama, a prijevoz do hotela obaviti će autoservis besplatno.

Ovakav sustav pomoći rijetkost je u europskim zemljama, čime se Zagreb predstavlja kao dobar i brižljiv domaćin svima koji u njega dođu ili kraj njega prolaze automobilom. Sve informacije od 8 do 16 sati mogu se dobiti u AMK „Maksimir“ na tel. 01/2318 442, 01/2304 029, a poslije podne i cijelu noć na tel. 01/4576 541 ili 098/278 915.