Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 5.4.2019.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 5. travnja 2019., održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Sjednicom je predsjedavao dipl. ing. Slavko Tušek, predsjednik Hrvatskog autokluba, koji je tijekom završnog obraćanja članovima Skupštine naglasio povijesno dostignuće povećanja prihoda u svim segmentima poslovanja Hrvatskog autokluba. Istaknuo je kako izuzetno uspješnu 2018. nasljeđuje vrlo ambiciozna 2019., u kojoj se već provode pripreme za glavna ulaganja predviđena za 2020., što uključuje niz novih projekata koji će potaknuti daljnji razvitak asocijacije i njezinih djelatnosti, kao i nastavak daljnjeg educiranja djelatnika asocijacije i ulaganja u udružene autoklubove.

- Ne doživljavam ove rezultate kao da bismo trebali spavati na lovorikama. Čvrsto držim da ćemo te rezultate ponoviti i ove godine uz sinergiju tijela upravljanja, stručne službe i autoklubova – rekao je predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

Tijekom sjednice, Skupština Hrvatskog autokluba jednoglasno je usvojila sve točke Dnevnog reda, među kojima je Izvješće o izvršenju Programa rada, Izvješće o izvršenju Financijskog plana i Temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2018., koje je predstavio dipl. oec. Željko Mijatović, glavni tajnik Hrvatskog autokluba.

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba Marin Pajić, oec., predstavio je Izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba, koje su članovi Skupštine jednoglasno usvojili.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek na kraju sjednice pohvalio je sve zaslužne za odlične rezultate postignute u 2018. te se zahvalio svim članovima tijela upravljanja Hrvatskog autokluba, kao i Stručnoj službi.