U Vinkovcima održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 17.9.2019.

U Vinkovcima je 17. rujna održana 36. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, koju je vodio Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.

Članovi Upravnog odbora Hrvatskog autokluba tijekom sjednice su upoznati s Izvješćem o izvršenju financijskog plana Hrvatskog autokluba za razdoblje siječanj-lipanj 2019.

Na sjednici su članovi Upravnog odbora informirani u svezi uhićenja Damira Škare, člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba te podnošenja ostavke Damira Škare na dužnost člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba. Upravni odbor Hrvatskog autokluba stoga je sazvao izvanrednu sjednicu Skupštine Hrvatskog autokluba, koja će se održati 3. listopada 2019., radi razrješenja Damira Škare dužnosti člana Skupštine Hrvatskog autokluba i člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba. Upravni odbor Hrvatskog autokluba također je donio odluku o raspisivanja dopunskih izbora za predstavnike Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba.

Tema sjednice bio je i izbor najpovoljnijeg ponuditelja za preuređenje poslovne zgrade Hrvatskog autokluba u Kutini kao i javni poziv za dodjelu novčanih sredstava za poticanje sigurnosti u cestovnom prometu i prometne kulture za 2019.