Nastavak ulaganja HAK-a u modernizaciju voznog parka Službe pomoći na cesti

Objavljeno: 20.9.2019.

Hrvatski autoklub nastavio je s modernizacijom svoje opreme s kojom se pruža pomoć na cesti članovima HAK-a kao i svim ostalim vozačima.

Na primopredaji već kupljenih vozila, koja je održana 20. rujna u prostoru Auto Hrvatske u Zagrebu, predsjedniku Hrvatskog autokluba Slavku Tušeku ključeve novih vozila simbolično su predali Bogdan Tihava, glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska i Alen Vuksan – Ćusa izvršni direktor Auto Hrvatske-direktor društva Auto Hrvatska automobili.

Predstavnici autoklubova udruženih u Hrvatski autoklub preuzeli su u poslovnoj zgradi Auto Hrvatske u Zagrebu šest novih, posebno nadograđenih vozila B-kategorije, marke Renault Master za potrebe Službe pomoći na cesti. Prije preuzimanja ključeva vozači iz autoklubova prošli su i kratku prezentaciju uporabe vozila koju su im pripremili stručnjaci iz tvrtke PK-Palfinger Kran d.o.o. koja ih je nadogradila. Autoklubovi koji su preuzeli nova vozila su Autoklub Rijeka, Autoklub Končar, Akademski auto-moto klub Sveučilište, Autoklub Varaždin, Autoklub Marsonia i Auto moto klub Slavonac.

Novo ulaganje Hrvatskog autokluba predstavlja nastavak investiranja započetog još 2014., kojim se nastavlja podizanje razine kvalitete usluge članovima i svim ostalim korisnicima.

„Kontinuirano želimo podizati standarde autoklubova tako da naš član može iskoristi sve svoje pogodnosti u svom klubu. HAK-ov cilj je pomoći autoklubovima u tom procesu kako bi kvalitetno pružali usluge našim članovima, ali i svim vozačima, na svakom dijelu Republike Hrvatske. Zato ulažemo u najmoderniju tehniku, ali i u edukaciju svih zaposlenika u HAK-ovu sustavu tehničke pomoći na cesti“, rekao je predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek.