Otvorena moderna radionica u Auto moto klubu Križevci

Objavljeno: 18.10.2019.

Auto moto klub Križevci 17. listopada svečano je pustio u rad novoizgrađenu i jednu od najmodernijih radionica za izmjenu i balansiranje guma u Hrvatskoj.

Na svečanosti, koja je okupila predsjednike i tajnike autoklubova iz cijele Hrvatske, prisustvovali su predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, župan koprivničko križevački Darko Koren, zamjenik gradonačelnika Križevaca Mario Martinčević, glavni tajnik HAK-a Željko Mijatović, predstavnici brojnih autoklubova, predstavnici stručne službe HAK-a kao i mnogi poslovni partneri AMK Križevci.

Moderno opremljenu radionicu pustio je u rad predsjednik HAK-a Slavko Tušek rekavši: “Auto moto klub Križevci je jedan od najdruštvenijih autoklubova u našoj asocijaciji. Uz to klub dobro radi, stvara nove vrijednosti te ulaže u osnovne djelatnosti i proširenje materijalne osnove rada poput ove radionice. Hrvatski autoklub je u posljednjih osam godina uložio 57 milijuna kuna u klubove, njihovo opremanje, modernizaciju i edukaciju. Tim putem ćemo i nastaviti jer samo tako možemo nastaviti podizati opremljenost i znanje naših djelatnika“.

Tajnik Auto moto kluba Križevci Stjepan Peršin je rekao: "Naša radionica je na usluzi članovima i svim motoriziranim građanima. Njenu izgradnju je omogućila sinergija HAK-a i autokluba, a s tehnologijom, opremom koja je ugrađena u ovu radionicu i uslugama koje pružamo našim članovima dostižemo i najmodernije europske autoklubove".