Sastanak predsjednika i tajnika temeljnih autoklubova u Trakošćanu

Objavljeno: 25.10.2019.

Sastanak predsjednika i tajnika temeljnih autoklubova koji su udruženi u Hrvatski autoklub održan je 23. i 24. listopada 2019. u Trakošćanu.

Na sastanku je predstavljen sustav članstva Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u 2019. te sustav tehničke pomoći Hrvatskog autokluba u 2019. Sažeto je prikazano stanje oba sustava, statistički podaci te rezultati i pokazatelji koji ilustriraju stanje u usporedbi s istim razdobljem 2018.

Tijekom sastanka predstavljene su i modeli ulaganja u pojedine gospodarske djelatnosti koje su od razvojnog interesa za Hrvatski autoklub i udružene autoklubove.

Usto, prisutnima je prikazan prijedlog izvješća o provedbi Strateškog plana razvoja Hrvatskog autokluba za razdoblje 2014.-2019. te prijedlog novog Strateškog plana razvoja Hrvatskog autokluba za razdoblje 2020.-2024.

Tijekom sastanka, predstavnici temeljnih autoklubova zajednički su razmatrali predstavljene teme te u raspravi iznijeli svoja razmišljanja i prijedloge.

U završnom obraćanju, predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek, koji je vodio sastanak, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, povećanjem broja članova, napredovanjem klubova i stanjem asocijacije, rekavši kako će Hrvatski autoklub nastaviti dalje ići tim putem. Napravljen je značajan iskorak, ali prostor za unaprjeđivanje postoji, rekao je g. Tušek te zahvalio svim predstavnicima temeljnih autoklubova na odazivu na radni sastanak u velikom broju te na aktivnom sudjelovanju.