Što je HAK Obiteljsko članstvo Europa?

Objavljeno: 4.12.2019.

HAK vam za samo 700 kn godišnje nudi premium članstvo Obiteljsko članstvo Europa. Osim u Republici Hrvatskoj, HAK vam omogućava i sigurno putovanje u Europi.

Zašto HAK Obiteljsko članstvo Europa?

Jeste li pomislili koje vas sve nezgode mogu zateći na putovanju? Krađa vozila, slijetanje vozila s ceste, naleti i udari u objekte, sudari... Čak i kada je vaše vozilo u izvrsnom stanju, mogu vas zadesiti razni nepredviđeni kvarovi poput pregrijavanja motora, otkazivanja seta spojke, zupčastog remena... Situacija je još gora uslijed gužvi i loših vremenskih uvjeta. Posebno je nezgodno ako se nađete u nevolji s cijelom obitelji i još k tome daleko od kuće. Ne morate se brinuti jer je HAK taj koji o vama vodi brigu u RH i inozemstvu. Osim toga, zahvaljujući programu ušteda, možete koristiti brojne popuste i pogodnosti iz programa "Show your Card!" u zemlji i inozemstvu.
 


Tko sve može biti član?

HAK Obiteljsko članstvo Europa zajedničko je članstvo za cijelu obitelj u koje su uključene najmanje dvije osobe: nositelj članstva i ostali članovi obitelji. To mogu biti roditelji, odnosno partneri i njihova djeca do 25. godine života. 

Kako koristiti članstvo?

Svaki član Obiteljskog članstva dobiva vlastitu iskaznicu i može samostalno koristiti pogodnosti, pri čemu maloljetnici imaju pravo na sve pogodnosti, osim na članske pogodnosti vezane uz vozilo. Članska godina obiteljskim članovima istječe kada i nositelju, neovisno o datumu učlanjenja drugih članova obitelji.

Gdje se učlaniti? 

Učlaniti se možete osobno u bilo kojem autoklubu na području Republike Hrvatske, osobno u poslovnicama HAK-a, putem online pristupnice i putem poziva na besplatni broj telefona 0800 9987, nakon čega će vam operateri na vašu adresu poslati pristupnicu i uplatnicu za učlanjenje.