Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 30.12.2019.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 30. prosinca 2019. održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Skupštinu je vodio predsjednik Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek, a tijekom sjednice članovi Skupštine Hrvatskog autokluba jednoglasno su usvojili Izvješće o izvršenju Strateškog plana razvoja Hrvatskog autokluba za razdoblje 2015.-2019. te Strateški plan razvoja Hrvatskog autokluba za razdoblje 2020.-2024., koje je predstavio Zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr.sc. Igor Šiško. Usvojeni su i osnovni operativni dokumenti, Program rada Hrvatskog autokluba za 2020. te Financijski plan Hrvatskog autokluba za 2020., o kojima je govorio Pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr.sc. Sinan Alispahić.


Na kraju redovne sjednice Skupštine Hrvatskog autokluba g. Slavko Tušek osvrnuo se na proteklu 2019., ocijenivši je izuzetno uspješnom. Naglasio je, između ostalog, početak rada tehničke baze udruge u Vukovaru, koja djeluje uz baze u Šibeniku i Zadru. Najavio je skori dovršetak velikog ulaganja u nacionalni edukacijski centar Hrvatskog autokluba u Kutini, nastavak ulaganja u osnovne i gospodarske djelatnosti u Korenici, Gospiću i Zagrebu, kao i u edukaciju zaposlenika i zajednički rad s autoklubovima na projektima u području članstva te prometne edukcije i preventive.


Istaknuo je i obilježavanje 40. godišnjice rada Informativnog centra Hrvatskog autokluba te nastavak suradnje Hrvatskog autokluba s Ministarstvom unutarnjih poslova oko izdavanja vozačkih dozvola.


G Tušek je zahvalio na odličnim odnosima i suradnji u 2019. članovima Skupštine i drugih tijela upravljanja udrugom, kao i svojem zamjeniku, glavnog tajniku te zamjeniku i pomoćniku glavnog tajnika.