Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 14.5.2020.

U prostorijama Hrvatskog autokluba u Zagrebu, 13. svibnja 2020., održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba.

Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, dipl. ing., koji je tijekom obraćanja članovima Skupštine naglasio jako dobre ostvarene rezultate, mjere usmjerene na pomoć udruženim autoklubovima uslijed epidemije bolesti COVID-19, kao izraz politike zajedništva koja se provodi.

Tijekom sjednice, Skupština Hrvatskog autokluba usvojila je sve točke Dnevnog reda, među kojima je Izvješće o izvršenju Programa rada, Izvješće o izvršenju Financijskog plana i Temeljna financijska izvješća Hrvatskog autokluba za 2019., koje su predstavili zamjenik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr.sc. Igor Šiško i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog autokluba dr.sc. Sinan Alispahić

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba Marin Pajić, oec., predstavio je Izvješće Nadzornog odbora Hrvatskog autokluba, koje su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek na kraju sjednice pohvalio je sve zaslužne za odlične rezultate postignute u 2019., zahvalio svim članovima tijela upravljanja Hrvatskog autokluba, kao i Stručnoj službi te poželio da svima sljedeće razdoblje bude sretno i sa što manje utjecaja epidemije.

Sjednica je održana uz strogu primjenu protuepidemijskih mjera i mjera socijalnog distanciranja koje propisuju Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.