Autoklub Sesvete u novom poslovnom prostoru

Objavljeno: 17.7.2020.

Autoklub Sesvete otvorio je 16. srpnja 2020. svoj novi poslovni prostor u Sesvetama na adresi Bjelovarska 15a. Otvorenju su uz brojne prijatelje i članove kluba prisustvovali i predstavnici Hrvatskog autokluba predvođeni s predsjednikom HAK-a Slavkom Tušekom i glavnim tajnikom Hrvatskog autokluba Željkom Mijatovićem, uz prisustvo članova Upravnog odbora i rukovodećih osoba Stručne službe HAK-a.

Predsjednik HAK-a Slavko Tušek otvorio je novi poslovni prostor AK Sesvete i pritom rekao: “AK Sesvete kontinuirano pokazuje dobre rezultate u posljednjim godinama. Uz to svake godine su vrlo aktivni u prometnoj preventivi gdje također pokazuju odlične rezultate. Sada s novim poslovnim prostorom imaju i potrebni potencijal za daljini rad i razvitak u čemu im želim puno uspjeha“.

Ovom investicijom kojoj je pripomogao i Hrvatski autoklub, AK Sesvete započinje s novim razdobljem svoga rada i djelovanja jer više neće biti u najmu poslovnog prostora već u svojem vlastitom prostoru u kojem je nakon prve faze radova otvoreno i smjestište za vozila.

Predsjednik AK Sesvete Željko Vizec u ime domaćina posebno se zahvalio predsjedniku HAK-a ali i svim uzvanicima te dodao: “Sa završetkom prve faze radova na našem novom poslovnom prostoru imamo gotovo sve preduvjete za pružanje svih usluga svim vozačima i članovima HAK-a na jednom mjestu i po standardima kakve HAK zaslužuje ali i zahtjeva. Otvaranjem i preseljenjem u novi poslovni prostor nama se otvaraju nove perspektive poslovanja na ovom Istočnom dijelu grad Zagreba, a na nama u AK Sesvete je da to i što bolje ostvarimo“.