Informacija o potpunom oporavku uobičajene razine informiranja o stanju u cestovnom prometu Hrvatskog autokluba

Objavljeno: 13.6.2023.

Hrvatski autoklub sa zadovoljstvom obavještava javnost kako je od jučer, ponedjeljka 12. lipnja 2023., na našim mrežnim stranicama hak.hr u potpunosti uspostavljena uobičajena razina funkcionalnosti informiranja o stanju u cestovnom prometu putem mrežnih kanala komunikacije.

Sav uobičajeni sadržaj u vezi informiranja o stanju u cestovnom prometu vidljiv je i dostupan korisnicima.

Tako je na našim mrežnim stranicama dostupna interaktivna karta Hrvatskog autokluba sa vizualno označenim i tekstualno upisanim prikazom stanja na cestama. Vidljive su i aktualne snimke kamera sa naših prometnica, graničnih prijelaza i trajektnih pristaništa. Dostupna su tekstualna izvješća o stanju u prometu kao i sve ostale putne informacije poput vremenske prognoze, iznosa cestarina i cijena goriva.

Informacije o stanju u cestovnom prometu nastavljaju se pružati vozačima putem javljanja izvjestitelja Hrvatskog autokluba u Drugi program Hrvatskog radija, te na svim drugim uobičajenim partnerskim radio postajama.

Putne informacije i prometne prognoze Hrvatskog autokluba dostupne su i putem informativne emisije HAK Promet Info, koja se emitira u programu Hrvatske televizije.

Vozačima kojima su potrebne dodatne informacije na raspolaganju je i telefonski broj o stanju na cestama 072/777-777.

Sve putne informacije dostupne su i putem HAK-ove besplatne mobilne aplikacije za iOS i Android..

Obzirom na navedeno, informacije o stanju u cestovnom prometu prestat će se objavljivati i na našim Facebook stranicama i na našem mrežnom portalu RevijaHAK gdje smo ih privremeno objavljivali kako bi bile dostupne krajnjim korisnicima i tim putem.

Napominjemo kako naši stručnjaci nastavljaju intenzivno raditi na potpunom oporavku do pune funkcionalnosti svih mrežnih usluga i servisa Hrvatskog autokluba.

O novostima ćemo nastaviti informirati javnost putem svih dostupnih komunikacijskih kanala.